Kirschstång

Köpa billig kirschstång, gardinskenor, fästen och andra tillbehör till kirschstången.

Via länkar, bilder och annonser på sidan kan du hitta inspiration för att köpa snygga och billiga gardiner passande för hemmets alla rum, kök, vardagsrum, badrum mm.

Ovan kan man köpa olika sorters gardinstänger och tillbehör samt gardiner.

De flesta känner igen kirschstången med dess tillbehör. Idag består Kirsch nämligen av ett stort och brett sortiment inom gardinstänger, gardinskenor, gardintillbehör och invändig solavskärmning. På sidan kirsch.se kan man hitta alla de återförsäljare som finns att välja mellan, tex. Hemtex, Åhlens, Bauhaus och K-Rauta. På sidan hittar du bilder på kirschstänger och tillbehör från några av dessa återförsäljare. Här kan man också se bilder angående montering av kirschstång med tillbehör.

Köpa kirschstång på nätet

Ett företag som säljer kirschstänger är Bauhaus. Nedan två bilder på kirschdetaljer från deras hemsida. Om den vänstra bilden : Komplett skenset för det nya och enklare sättet att hänga gardiner. Flexi set innehåller allt du behöver för att skapa en vacker gardin med böljande vågor. Skenan sätter du antingen på vägg eller i tak, fästen för bådadera medföljer. Komplettera bara med färdigsydda veckbandsgardiner. Om den högra bilden : Väggbeslag från Kirsch. Väggbeslag till gardinupphängning med plats för en hållare.

kirschstång kirschstång

Nedan en bild som visar hur man monterar och sätter ihop en kirschstång med beslag. Bilden och monteringsbeskrivningen är från Kirsch hemsida. Så här monterar du hållare i beslag. Absolut enklast är det att använda reformbeslaget om det finns ett sådant. Det smarta med Kirsch standardhållare är att de passar i reformbeslaget så att du slipper borra nya hål. För ner hållaren i det befintliga reformbeslaget. Justera den reglerbara gardinstången i sidled och säkra genom att skruva åt den lilla skruven på hållaren. På så sätt ligger gardinstången säkert även när du drar i gardinen.

kirschstång

Ett annat företag man hittar på nätet som säljer gardiner, gardinstänger, gardindfästen och andra gardintillbehör är Hemtex. Nedan bilder från deras hemsida. Här kan man köpa en billig kirschstång. Om den vänstra bilden : Kirsch Dubbel gardinskena passar stora som små fönster och finns i två reglerbara storlekar som passar fönster från 90 cm upp till 300 cm breda fönster. Den dubbla gardinskenan innehåller två gardinskenor som ger möjlighet att kombinera två lager av gardiner för att skapa en fin inramning av fönster. Välj väggavstånd mellan 6 + 9 eller 9 + 12 cm. Om den högra bilden : Kirsch Stödkrok hjälper upp G-skenan så att den inte sviktar på mitten och monteras på vägg, med eller utan väggbeslag. Denna stödkrok passar G-skena med ett väggavstånd på 12 cm. Stödkroken är anpassad till både enkel och dubbel G-skena eftersom den även har stöd för både 6 och 9 cm väggavstånd.

kirschstång kirschstång

Besök de som annonserar på sidan, allt från återförsäljare och butiker av billiga gardiner, moltontyg, gardintyger, gardinstänger, gardinbeslag, billiga panelgardiner, gardinkappor och andra gardintillbehör. Vandra mellan annonsörerna för att jämföra utbud och priser vilket på i stort sett samma gardiner, gardinstänger och tyger kan variera beroende på olika orsaker. Många gånger så har de som annonserar en kampanj på gardinstänger som tex. kirschstänger också gör det lönt att besöka flera annonsörer.

Ett sätt att skaffa sig gardiner, avskärmare och draperier billigt är att själv sy sina saker. Passande tyg till att sy billiga gardiner till bostadens rum tex. billiga barngardiner, billiga panelgardiner, snygga panelgardiner och sovrumsgardiner hittar man hos Textilgallerian. Här kan man säkert också köpa olika gardinstänger, gardindfästen och andra gardintillbehör.

Kirschstång

Nedan länkar till butiker och återförsäljare för att köpa billiga gardiner och gardinstänger med tillbehör som gardinfästen och gardinhållare. En del av nedanstående säljer kirschdetaljer där man säkert kan köpa en billig Kirschstång.

K-rauta Bauhaus
Hemtex IKEA
Jotex Jysk Luxaflex
Ohlssons tyger Rastyger Rusta
Textilboden Zalando Åhlens

Köp kirschstång och andra gardinstänger på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sida har du möjlighet att kunna köpa gardiner av olika slag och olika gardinstänger, tex. kirschstång.

Hem Hissgardiner Kanallängder
Lamellgardiner Rullgardiner Gardininspiration